Panasonic WI-FI Controller Panasonic CZ-TACG1

Pret: 38675
Lei TVA inclus
Disponibilitate: Intrebati
Garantie: 2 ani
0722.355.213
televideo.service@gmail.com
str. Brailei, nr.82, bl. BR4C, Parter, Galati, jud. Galati
#
Model:
Producator Panasonic
Cod produs WIFI CZ-TACG1
Tip WI-FI Controller
Sistem de filtrare
Clasa de energie racire
Clasa de energie incalzire A
Alimentare monofazat
Tip compresor
Tip R410A
Descriere produs

Panasonic RAC devine mai inteligent cu Kit-ul WIFI si aplicatia Heat & Cool

  • Controlati sistemul de aer conditionat de la distanta prin intermediul unui telefon inteligent
  • Statistici si functii de economisire a energiei. Usor de instalat si conectat

Aplicatia de control Panasonic

Noua aplicatie Heat & Cool de la Panasonic ofera control complet asupra instalatiei de aer conditionat din orice loc din lume si in orice moment. Prin controllerul Panasonic RAC WIFI (CZ-TACG1) pentru controlul internetului, aplicatia va permite sa operati aer conditionat in mai multe camere si sa gestionati consumul de energie - toate dintr-un dispozitiv inteligent Android sau iOS. Disponibil acum, aplicatia ofera optiuni de economisire a energiei, o interfata usor de utilizat si functii de programare saptamânala, printre alte avantaje.

Aplicatia Panasonic Heat & Cool permite o gama larga de functii de control interior, inclusiv pornire / oprire, modul de functionare si control al temperaturii in camera. De asemenea, utilizatorii pot regla setarea vitezei ventilatorului, directia fluxului de aer si selectarea modului de functionare silentios. Optiunea de programare saptamânala inseamna ca incalzirea si racirea pot fi prestabilite pentru a functiona automat pentru a se potrivi nevoilor sezoniere ale locuitorilor, economisind timp si efort, economisind totodata energie atunci când proprietatea este neocupata.

De asemenea, utilizatorii pot monitoriza utilizarea energiei si pot gestiona in mod eficient consumul de energie pentru a economisi costurile si pentru a spori eficienta. Aplicatia Heat & Cool ofera, de asemenea, o gestionare la distanta a senzorilor de economisire a energiei ECONAVI™ si a sistemului de purificare a aerului de la Panasonic nanoe™, sporind in continuare potentialul de economisire a energiei.

Kitul WIFI este compatibil cu unitatile interioare Panasonic RAC cu conector CN-CNT * (CS-Z ** si CS-E ** din 2017/18, cu exceptia consolelor de podea CS-E ** GFEW). Dimensiunile sale compacte permit conectarea discreta si usoara la unitatea de climatizare, pentru o conectivitate instantanee cu aplicatia Heat and Cool. Setarea aplicatiei este, de asemenea, usoara, pur si simplu descarcati gratuit de la Apple Store sau Android Play Store ca "Panasonic AC Controller", inregistrati-va, conectati-va si urmati instructiunile simple pentru a incepe.

Accesul poate fi acordat pentru mai multi utilizatori si pot fi aplicate diferite niveluri de control pentru fiecare utilizator suplimentar. O interfata intuitiva, disponibila in 19 limbi, afiseaza informatii intr-un format simplu, utilizând pictograme si diagrame pentru a permite utilizatorului sa navigheze cu usurinta in aplicatie.

Utilizatorii pot inregistra maximum 20 de unitati de climatizare pe locatie. Aplicatia poate gazdui pâna la 10 locatii, excelenta pentru mai multe proprietati, inclusiv case de locuit, inchirieri de vacanta sau cladiri suplimentare, cum ar fi un studio, de exemplu. Un numar maxim de 200 de unitati poate fi inregistrat de utilizator. Locatiile si setarile camerei pot fi, de asemenea, personalizate pentru o gestionare usoara prin intermediul aplicatiei.