Despre livrare

Produsele se livreaza in Galati, zonele adiacente si in tara utilizand curierii proprii sau serviciile unei companii de curierat intern.
Plata o veti realiza utilizind modalitatea de plata aleasa de dvs. la efectuarea comenzii.
Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului, sunt insotite de factura si certificate de garantie si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.

In cazul in care clientul nu poate fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, vom rezerva echipamentele comandate timp de cinci zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici de aceasta data clientul nu poate fi gasit, comanda va fi anulata.
In cazul platii in avans prin virament bancar, termenul de livrare se masoara din momentul confirmarii efectuarii platii in contul S.C. Televideo Service S.R.L.


Datele necesare efectuarii platii sunt urmatoarele:


S.C. Televideo Service S.R.L.
Nr. ord. Reg. com./an: J17/692/1997
Cod inregistrare fiscala: RO9733935
Sediu: Galati, Str.Brailei 82, Bl.BR4C, parter
Cod IBAN: RO 23 RNCB 0141 0328 6074 0001
BCR Ag.Galati.
Cod IBAN: RO82 BTRL 0180 1202 I013 98XX
Banca Transilvania Ag.Galati.


Livrarea se va face astfel:

• pentru livrarea produselor comandate pe raza municipiului Galati, in cazul comenzilor de peste 500 RON, livrarea la domiciliu/sediu se face GRATUIT; in cazul in care comanda dumneavoastra este sub valoarea de 500 RON, contravaloarea transportului este de 15 RON;

• pentru livrarea produselor comandate in afara municipiului Galati, oriunde in tara, in functie de valoarea comenzii, de modalitatea de livrare si de modalitatea de plata aleasa, la valoarea produselor comandate se va adauga si valoarea calculata a transportului. Pentru a afla costul transportului trimite-ti un email la adresa televideo.service@gmail.com specificand produsele si orasul in care doriti livrarea. Curierul folosit in mod curent este Urgent Curier .

Atentie! Echipamentele livrate prin URGENT CURIER trebuie verificate la primirea lor pentru orice defect vizibil al ambalajului, numai dupa ce ati efectuat vizual aceasta verificare si ambalajul este in regula, semnati de primire.

CATEGORII